El festival Vívid es prepara per al plat fort d´aquesta Setmana Santa. Es tracta d´una iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori. També compten amb 104 socis que integren el Club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

Aquest dissabte, hi haurà el primer dels tastos en espais singulars programats, una de les novetats que presenta enguany el Vívid. El primer tast serà al castell de Requesens, a La Jonquera, mentre que els altres seran al Museu del Suro de Palafrugell, Casa de l´Abat de Llançà, monestir de Sant Pere de Roses i Casino de Cadaqués.

Durant tot aquest mes d´abril, l´Empordà esdevé l´epicentre enoturístic. En total, s´ofereixen 1.500 places de propostes úniques, que es desenvoluparan per zones i setmanes per facilitar l´accés dels visitants a les activitats i possibilitar i promoure la realització de més d´una experiència per part dels participants. Algunes de les activitats programades, però, ja han esgotat les places disponibles, com el tast en espai singular a bord d´un veler a Cadaqués o l´activitat familiar al celler La Vinyeta, de Mollet de Peralada.

Iniciativa única

Mentrestant, els organitzadors del Vívid destaquen la bona acollida que ha tingut el Vinibus, el servei de transport en bus que surt cada dissabte de quatre municipis diferents per portar la gent a fer les visites als cellers. D´aquesta manera, no cal agafar el vehicle sense perill de conduir.