Els veïns de Navata han tallat la carretera a la N-260 puntualment a les 18.00 hores d'aquest diumenge 9 d'abril per reivindicar solucions a la sinistralitat viària que es registra, sobretot, en la cruïlla per accedir a la variant d'Ordis i Borrassà. Autoritats polítiques han donat suporta a la iniciativa veïnal i han encapçalat la manifestació, portant una gran pancarta en què es pot llegir: "Prou accidents. Volem solucions segures ja".

8

Tallada l'N-260 a Navata a causa d'una manifestació

Aquesta mateixa consigna l'han repetit les desenes de persones que s'han concentrat al mig de la carretera, obligant el trànsit que circulava per aquesta via a aturar-se o bé a agafar rutes alternatives, seguint les directrius dels agents dels Mossos d'Esquadra.

A part de la gran pancarta, molta gent ha alçat rètols amb el mateix lema, que han il·lustrat amb dibuixos de cotxes, camions i motos xocant entre ells, per fer molt més explícita la seva protesta.

L'alcalde de Navata, Jaume Homs, confessa que té coneixements de que "s'està treballant per trobar una solució" i qualifica aquesta cruïlla de "punt negre al qual cal buscar solucions amb pressupostos al darrere". També ha donat suport al tall l'alcaldessa d'Ordis, Anna Maria Torrentà, igual que l'alcalde de Lladó, Joaquim Tremoleda.

Veïns de Navata i Ordis tallen la cruïlla de la N-260

Veïns de Navata i Ordis tallen la cruïlla de la N-260