El govern de Figueres va convocar el passat mes de novembre un concurs d´idees per seleccionar el projecte de construcció del nou pavelló poliesportiu a l´Olivar Gran amb un total de 16 propostes presentades.

El tribunal del concurs format per arquitectes, tècnics municipals, representants polítics del Consistori, i representants del departament d´Esports de la Generalitat, han escollit el projecte titulat "En els meandres" de l´arquitecte Joan Forgars Coll i de l´enginyer industrial Eduard Bou Nadal com a projecte guanyador per a la construcció del nou pavelló poliesportiu de Figueres a l´Olivar Gran.

La proposta guanyadora aconsegueix posar en valor la funcionalitat dels espais i la sociabilitat tant interiors com exteriors. El valor estimat del projecte és de 375.876 euros i es donaran fins a tres premis a les idees presentades.

El segon premi del concurs ha estat pel projecte "Vent de Nord" de Josep Camps, Olga Felip, Emilio Tuñón arquitectes i Enriquez Molina, enginyer industrial, i el tercer premi ha estat pel projecte "3 en ú" d´Esteve Bonell, Josep Ma Gil, arquitectes, Manel Fernández, arquitecte i estructura Josep Ma Milián, enginyer.

El Govern municipal reunirà aquesta setmana vinent a tots els clubs esportius de la ciutat per mostrar-los els detalls del projecte del nou pavelló poliesportiu de l´Olivar Gran.

L´alcaldessa, Marta Felip, i el regidor d´Esports, Jordi Masquef, destaquen la importància d´aquest nou equipament: "El nou pavelló municipal de l´Olivar Gran, és l´equipament esportiu més important dels últims 25 anys a Figueres, des de l´Ajuntament s´ha treballat per satisfer les necessitats de tots els clubs esportius de la ciutat i serà una realitat en dos anys"