Figueres acollirà la 5a edició de la Fira de la Gent Gran els dies 16, 17 i 18 de juny, amb activitats a la Rambla i dinar popular de cloenda diumenge 18 de juny a la plaça Catalunya. Les jornades, que s'organitzen conjuntament des de l'Àrea de Fires i Mercats i la regidora de Gent Gran, pretenen dotar la ciutat d'un espai on es posin en comú totes les entitats relacionades amb la gent gran, i donar la possibilitat que aquest sector pugui mostrar a la resta de la ciutadania les múltiples activitats que realitzen al llarg de l'any.

El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, explica que amb aquesta 5a edició ja s’ha consolidat la Fira de la Gent Gran, i destaca que cada any més entitats i associacions hi vulguin participar. “És un orgull veure tantes persones i entitats implicades per organitzar aquest esdeveniment especialment pensat per un dels actius més importants que tenim, la nostra gent gran”.

La regidora de Gent Gran, Dolors Pujol, ressalta la importància d’organitzar activitats per a la gent gran de la ciutat, que cada vegada són més actius i mostren més ganes de participar i implicar-se en iniciatives diverses.