«Com vendre per Amazon» és el títol de la jornada en què intervé com a ponent aquest divendres, 24 de març, de 10.00 a 13.00 hores, a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres, l'experta en màrqueting digital Montse Ferrer (especialista en mentoring & crossmedia strategies), en el marc d'una proposta organitzada per Comerç Figueres.

Com ho ha de fer una empresa o un comerç per vendre a Amazon? Quins problemes i avantatges es pot trobar? Què costa? Aquestes preguntes són ben comunes quan una empresa valora si el seu creixement pot passar per una estratègia comercial a la botiga online més gran del món, un portal que permet a les empreses i usuaris crear el seu propi establiment, i accedir així a milers de potencials compradors.

Montse Ferrer parla, d'aquesta manera, sobre el paper d'Amazon en el món comercial i, alhora, desvetlla, en la seva ponència, algunes anècdotes curioses, com per exemple que Figueres és la ciutat de Catalunya que compra més instruments musicals a Amazon, i Esparreguera més vi.

La jornada, titulada «Seguretat, Intermediació i Responsabilitat Social en el comerç», forma part del programa #SetmanadelComerç del Consorci del Comerç, Moda i Artesania de la Generalitat de Catalunya. Durant tot el matí, a la Biblioteca Fages de Climent, és previst tocar diferents aspectes de l'actual panorama de la intermediació comercial del segle XXI.

L'aforament és limitat (la jornada es realitza a la sala annexa de la Biblioteca de Figueres), i cal inscripció prèvia i gratuïta.

Montse Ferrer té un ampli currículum en l'àmbit del màrqueting. Actualment treballa en col·laboració amb un equip d'experts en SEO, WordPress, periodisme, disseny gràfic, il·lustració i fotografia, en la comunicació i el màrqueting digital d'empreses catalanes en sectors turístics, industrial, comerç, serveis i esportiu.