L'Associació de Cunicultors de l'Alt Empordà ha donat el local de la seva seu social a l'Ajuntament de Figueres, una proposta que es va aprovar al darrer ple ordinari del consistori i que recull la condició de reservar un espai per a l'associació. L'Ajuntament farà obres d'adequació al local, situat a la cruïlla del carrer Santa Llogaia amb González de Soto, i el destinarà a activitats diverses d'entitats socials de la ciutat.

Aquesta setmana, l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i el tinent d'alcalde Francesc Cruanyes, han visitat l'espai amb el president de l'associació, Antoni Caulas, a qui han agraït la donació en benefici de la ciutat.

Francesc Cruanyes explica que es tracta d'un local "molt ben situat, cèntric i polivalent, que permetrà mantenir un espai reservat per a les activitats de l'associació de cunicultors i desenvolupar alhora, activitats pròpies de les entitats socials figuerenques".

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, "agraeix la donació en benefici de la ciutat" i explica que en els propers mesos es realitzaran les obres d'adequació de redistribució de l'espai interior per posar el local a disposició de les entitats ciutadanes de caràcter social".

L'associació tindrà dret d'ús d'una part del local durant 30 anys.