L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses ofereix el programa Emprèn Roses, aquest mes de març, destinat a l'emprenedoria. El programa inclou l'organització d'una xerrada, tallers d'emprenedoria i una nova edició del Fòrum d'Oportunitats. Totes les activitats són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia.

La xerrada "Com crear una empresa sense diners", inicia la programació aquest dijous, 9 de març, activitat a la qual seguiran els tallers d'emprenedoria i creació d'empreses, que es divideixen en 6 sessions que tindran lloc els dimarts i dijous del 14 al 30 de març, de 16 a 18 h.

Perfil de l'emprenedor, Pla d'empresa, estructura legal, Pla econòmic financer i formes de finançament, seran els diferents apartats que es tractaran al llarg dels tallers.

Els interessats a participar poden inscriure's a través del Servei d'Atenció al Ciutadà-SAC de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o bé a través de l'adreça web inscripcions.roses.cat.

Per últim, el 29 de març, el Teatre Municipal de Roses acollirà l'anomenat Fòrum d'Oportunitats, un punt de trobada que ofereix la possibilitat perquè emprenedors amb idees per crear un negoci o amb ganes de compartir el seu projecte d'empresa, o simplement expandir-lo, puguin contactar amb altres persones amb els mateixos interessos.

Durant el Fòrum les persones interessades podran exposar en públic durant uns minuts el seu projecte de negoci i donar-ho a conèixer, no amb la intenció d'aconseguir finançament, sinó de trobar fórmules alternatives de col·laboració i/o socis treballadors per tirar endavant una idea de negoci, recollir experiències d'altres empresaris, etc.

Les persones interessades a participar en aquesta experiència poden posar-se en contacte amb l'Àrea de Promoció Econòmica abans del 15 de març.

Les activitats formatives incloses en el programa "Emprèn Roses", són part de les eines que l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses posa a l'abast de l'emprenedoria i la consolidació d'empreses, com són també el Servei de creació d'empreses i el Servei d'assessorament financer.