"Ha estat molt emocionant l'acte d'entrega del Premi d'Actuació Cívica de la Fundació Lluís Carulla d'aquest vespre. Moltes gràcies pel vostre suport! Seguim decidits caminant per un món millor" Amb aquestes paraules, agraeix el president de la Xarxa de Convivència de Roses, Mohamed El Amrani, la pluja de felicitacions que ha estat rebent les últimes hores, després que aquest dijous, 2 de març, al vespre, ha recollit el Premi d'Actuació Cívica a Barcelona.

Aquests guardons s'atorguen des de l'any 1983 per tal de distingir i reconèixer la tasca duta a terme per persones poc conegudes, sovint anònimes però exemplars, en camps com l'ensenyament, la comunicació, les ciències, l'art, l'acció social i cívica, etc. A Mohamed El Amrani, l'han acompanyat, en la cerimònia, persones molt properes del seu entorn de l'acció cívica i social, i també l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i l'exalcaldessa, Magda Casamitjana. Les dues han elogiat la tasca que desenvolupa el jove rosinc en l'àmbit de la integració i la inclusió social.

La Fundació Lluís Carulla ho té clar: "Amb els guardons distingim i reconeixem trajectòries vitals al servei del país."

A més de Mohamed El Amrani, en la XXXIV Premis d'Actuació Cívica de la Fundació Carulla també han estat distingits Filo Farré, Ramon Faura, Felip Munar, Laia Serrano i Martí Teixidó.