La II Jornada de Difusió dels Batxillerats i Cicles Formatius de Grau Mitjà a l'Alt Empordà s'ha programat per a aquest dimecres, 1 de març, al Teatre El Jardí de Figueres. Es preveu l'assistència de més de 700 alumnes de gairebé tots els centres educatius que imparteixen Educació Secundària Obligatòria a la comarca.

L'objectiu d'aquesta jornada és mostrar a l'alumnat de quart d'ESO, en un sol matí, la visió general de l'oferta d'estudis postobligatoris de la comarca. Professorat de cada centre és l'encarregat de presentar la seva oferta formativa postobligatòria, amb unes exposicions orals que duren un màxim de 7 minuts cada una.

L'activitat comença a les 9.30 hores i presenten la jornada la coordinadora pedagògica de l'Institut Narcís Monturiol, la professora Llum Salvo, i el ­sotsdirector del programa de TV3 «APM?», el periodista Tito Cuadrado.

La jornada té com a títol «I després de l'ESO, què? La formació reglada». I es presenten els Batxillerats, els cicles formatius i, en aquest mateix àmbit, la Formació Dual.