L'Ajuntament de l'Escala ja ha reunit els veïns del carrer Sàlvia i els passatges Camp Rabassa 20 i 28 per explicar-los el projecte d'urbanització que es va aprovar en el ple del mes de gener. L'objectiu és començar les obres després de l'estiu.

El projecte es va aprovar inicialment aquest gener. Aquests tres vials no tenen sortida i només hi ha una petita part urbanitzada. Amb aquesta actuació es milloraran els serveis i es pavimentarà els vials, a més de connectar-los de manera que es doni sortida a tots tres. En aquest sentit, es perllongarà el carrer Sàlvia per tal de connectar-lo al passatge Camp Rabassa 20 (tindrà un sol sentit de circulació). El passatge Camp Rabassa 20 tindrà dos sentits de circulació, mentre que el passatge Camp Rabassa 28 es perllongarà fins al carrer Sàlvia i tindrà un sol sentit.

El projecte també preveu resoldre els problemes d'acumulació d'aigua en aquesta zona, amb una millora de la xarxa d'aigües pluvials. La inversió prevista és de 271.446 euros.

"Aquest projecte es va iniciar a partir de les peticions que ens arribaven dels veïns i l'objectiu es que poguem iniciar les obres després de l'estiu", explica el regidor d'Urbanisme, Josep Bofill, el qual apunta també que ja s'ha fet una reunió amb els veïns afectats per tal d'explicar-los el procés.