L’Ajuntament de Figueres ha iniciat, aquest dilluns, les obres de millora, adequació i reurbanització d’un tram dels carrers Muntaner i Eres d’en Vila.

Al carrer Muntaner, els treballs es realitzen en el tram entre l’accés a l’Escola Sant Pau i la cruïlla del carrer Escoles, renovant el paviment amb asfalt a nivell de la vorera que s’ampliarà en ambdós costats del carrer, i es separarà de la calçada amb pilones, mobiliari urbà i arbrat, convertint aquest tram de carrer en prioritari per a vianants juntament amb el carrer Escoles. També es realitzarà una actualització de la xarxa d’aigua potable i es realitzarà una actuació per a permetre el futur soterrament de les xarxes aèries d’enllumenat públic i telefonia.

Amb la finalitat de millorar la seguretat i la mobilitat tant de vianants com de vehicles, es suprimirà el cordó d’aparcaments en aquest tram de carrer. El projecte té un cost de 44.956€ (IVA inclòs) i ha estat adjudicat a l’empresa EPSA-TEICON.

Al carrer Eres d’en Vila, els treballs es realitzen en el tram entre el carrer Rentador i el carrer Peralada, renovant el paviment amb asfalt a nivell de la vorera que s’ampliarà en ambdós costats del carrer i s’adaptarà la cruïlla amb el carrer Rentador per a millorar-ne l’accessibilitat.