L'Ajuntament de l'Escala ha fet efectiva la compra del darrer local privat que quedava a l'edifici de Can Masset, el qual concentra ja un important nombre de serveis públics.

L'edifici de Can Masset, situat a la plaça de les Escoles, té una configuració de planta baixa i tres pisos i acull des de fa anys nombrosos serveis municipals, des de les àrees de Cultura i Serveis Socials, a la ràdio i televisió locals o el punt Omnia. També hi ha el casal del jubilat Jardí del Pedró, les oficines de Protecció Civil, l'escola municipal de música, entre d'altres. Des de fa uns anys, l'únic espai que quedava en mans privades era el que havia estat ocupat per un estudi de fotografia, ara ja tancat. Finalment, l'Ajuntament ha arribat a un acord de compra que permet que tot l'edifici sigui de titularitat municipal.

"És un acord que es perseguia des de feia temps i que permet de cara al futur plantejar quines són les millors opcions per millorar Can Masset i optimitzar el seu ús", remarca l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga. De moment, aquest espai s'utilitzarà per cobrir diferents necessitats d'emmagatzematge.