"Els nostres conflictes de cada dia" és el títol de la conferència que pronuncia aquest dijous, 23 de febrer, a les 20.00 hores, a les Escolàpies Figueres, l'experta en educació Maria Helena Tolosa Costa. La xerrada està oberta a tothom, és gratuïta i està dirigida especialment a les famílies amb fills de 2 a 18 anys.

Amb una bona dosi d'humor i amb exemples de situacions reals, Maria Helena Tolosa planteja, en la seva conferència, una sèrie de qüestions que preocupen a pares i a mares:

Perquè hi ha conflictes i si són evitables o no.

De què parlem quan diem autoritat.

El meu fill/la meva filla em treu de polleguera. Ho fa expressament?

A quina edat els nostres fills tenen clar el que és correcte i el que no?

Calen normes? Quines i quantes?

I què fem si no les compleixen? Càstigs, premis, conseqüències.

Algunes idees per als "tops trending tòpics" dels conflictes: germans, baralles, rebequeries, deures, menjar€

Es dóna la circumstància que, ara fa justament un any, Maria Helena Tolosa Costa va estar a les Escolàpies Figueres per fer una xerrada dedicada a l'adolescència.

Qui és Maria Helena Tolosa Costa

Maria Helena Tolosa està formada en Magisteri, Logopèdia i Psicopedagogia. Té un Màster en Programació Neurolingüística i un Postgrau en Teràpia familiar sistèmica. Ha treballat en centres d'Educació Especial, Infantil, Primària i ESO com a docent i logopeda.

Des de l'any 2006, treballa com a psicopedagoga especialitzada en l'assessorament familiar, personal i d'adolescents. Imparteix formació per a docents i tallers a instituts i escoles en àrees com l'orientació vocacional i personal, la resolució de conflictes i la gestió emocional. És mare de tres fills.

Per a una bona organització, des de les Escolàpies demanen que si esteu interessats a assistir a la conferència, empleneu el formulari que trobareu a la pàgina web de l´Escola.