Una quinzena d'empresaris turístics de l'Escala han participat aquest dilluns en una reunió convocada per l'ADET i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona per tal de presentar els clubs de producte que aquest ens té en marxa en aquests moments.

L'Escala està present com a municipi als clubs de Natura i Turisme actiu i de Cultura i identitat. "La idea, però, és aconseguir també la implicació del sector privat, perquè quants més siguem, més potents seran les accions que entre tots poguem tirar endavant", remarca la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Marta Rodeja.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona té en funcionament en aquests moments una desena de clubs de producte, amb què es pretén segmentar l'oferta més destacada de les comarques gironines, amb la implicació tant de les administracions públiques com dels empresaris. A la reunió feta a l'Escala, presentada pel director del patronat, Ramon Ramos, la voluntat era explicar als empresaris les oportunitats d'aquests clubs de producte.