Diferents tècnics de l´Agència Catalana de Turisme de Catalunya al món varen visitar, dimarts passat, la marina residencial d'Empuriabrava i varen experimentar un vol en el túnel de vent "Windoor".

Els participants de les CPT´s venien de: Xina, Àsia Pacífic, Rússia, Sud Amèrica, USA, Regne Unit, Països Nòrdics, Itàlia, França, Europa Central, Benelux i Madrid.

Aquestes oficines de les que l´ACT disposa, son una eina fonamental a l´hora de facilitar els contactes entre empreses, professionals, periodistes o públic final de l´estranger amb el nostre país.

El fet de que els tècnics responsables de dites entitats oficials hagin visitat alguns dels elements més emblemàtics de la nostra geografia, forma part d´un dels objectius estratègics de l´ACT per tal de que aquests professionals puguin vendre la nostra oferta havent viscut en persona aquestes pròpies experiències.

Els participants varen destacar que volar en el túnel "Windoor" és realment una de els coses que més recordaran d´aquest viatge.