L’episodi de mala mar i fort vent que registra des d'aquest dilluns el litoral català ha deixat onades de fins a 6,8 metres a la boia de Begur (Baix Empordà), per bé que l’alçada significativa, que equivaldria a la mitjana de les onades, ha estat de 4,4 metres. A la boia del port de Barcelona l’alçada significativa ha estat de 2,9 metres, i la màxima de 4,4 metres. A la del port de Tarragona la màxima ha estat de 2,98 metres i la significativa de 2 metres. Protecció Civil manté activada la fase d’alerta del pla Inuncat davant la persistència del fenomen, que almenys durarà fins demà. Es preveu que es mantinguin onades superiors als 2,5 metres. Des del cos d’emergències es recomana no acostar-se a espigons per fer fotografies o observar les onades per la perillositat que pot comportar.

El vent ha estat una altra de les variables que han acompanyat les tempestes d’aquest dilluns. Les ratxes més fortes s’han registrat a la Val d’Aran, on ha bufat amb velocitats de fins a 129 quilòmetres per hora. Al Pallars Sobirà n’hi ha hagut de 118 quilòmetres per hora, i al Pallars Jussà de 108.

També ha bufat amb ratxes de consideració a les comarques gironines. A la Cerdanya n’hi ha hagut de 104 quilòmetres per hora, i al Ripollès de 95.

Pel que fa a les precipitacions, des del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) s’indica que continuaven durant aquest dilluns a la nit amb possibilitat de tempesta.