L'autora del llibre «Educar sense cridar» (Angle Editorial), la sociòloga, mediadora i educadora Alba Castellví, participa aquest divendres, 10 de febrer, a l'escola de La Salle Figueres, en una conferència en la qual explicarà als pares i a les mares com poden evitar els crits quan els fills els posen contra les cordes en diverses situacions de la vida quotidiana.

L'experta en educació afirma que, amb un llenguatge proper, fàcil i entenedor, es pot trobar la manera de mantenir el control i l'autoritat a casa davant dels fills, sense necessitat de cridar, des de ben petits i fins a l'adolescència.

La xerrada comença a les 20.30 hores i està oberta a tothom, si bé des de La Salle s'ha demanat formalitzar una inscripció prèvia per una qüestió d'aforament de la sala.

Alba Castellví fa cursos per a pares i mares que incorporen tècniques de coaching per reconduir situacions conflictives. També col·labora en projectes d'escola de pares amb sessions on planteja formes concretes de procedir davant conductes inadequades. En el seu llibre, la sociòloga proporciona eines per ajudar les famílies a educar amb tranquil·litat, alhora que els dóna pautes per acompanyar els fills d'entre quatre i dotze anys pel camí cap a l'autonomia.