El Ministeri de Foment ha autoritzat la continuació de les obres de desdoblament de la N-II en el tram comprès entre Medinyà (Gironès) i Orriols (Alt Empordà). Els treballs es van adjudicar per un pressupost de 11.858.000 euros i es van iniciar el maig de 2015. L'actuació tenia un termini d'execució de 28 mesos però al febrer la Direcció General de Carreteres va autoritzar la redacció d'unes modificacions del traçat. En concret, s'hi han incorporat canvis per ajustar-se a l'obra executada de la connexió de l'enllaç de Vilademuls de l'autopista AP-7 amb l'N-II, la reposició de la carretera N-II i modificacions de l'enllaç de Sant Esteve de Guialbes, entre d'altres actuacions relacionades amb la senyalització o el drenatge.

El ministeri de Foment ha donat llum verda a la continuació de les obres del projecte de duplicació de la carretera N-II en el tram que va des de Medinyà (Vilademuls) i Orriols.

Els treballs es van adjudicar per un import d'11.858.000 euros i es van iniciar el 20 de maig de 2015 amb un termini d'execució de 28 mesos i 13 dies. El febrer de 2016, la Direcció General de Carreteres va autoritzar la redacció de la modificació nº 1 del projecte, per un import addicional d'111.272,47 euros.

D'entre els canvis que s'han fet al projecte, destaquen les modificacions al traçat per ajustar-se a l'obra executada de la connexió de l'enllaç de Vilademuls a l'AP-7 amb la carretera N-II, la reposició de l'N-II i modificacions de l'enllaç de Sant Esteve de Guialbes.

A més, el projecte modificat inclou un canvi d'ubicació de la parada d'autobús de l'enllaç a Sant Esteve de Guialbes per millorar-ne la seguretat i també s'hi ha inclòs adaptacions al ferm, del drenatge o la senyalització.

El projecte modificat inclou també una partida corresponent a la supervisió arqueològica de les obres.