Un comentari al Facebook del regidor del PP a Vilafant, José Francisco Parra, convidant a anar a la diada amb els tancs ha encès les xarxes de comentaris. El regidor, que assegura que ho va fer en to de broma, ha penjat al seu perfil una imatge on es poden veure tancs i insta a compartir "si t'agradaria que a la propera Diada estigués amenitzada per l'Exèrcit Espanyol".

Les reaccions no s'han fet esperar. Es va penjar el 24 de gener i fins a 120 persones ja l'han compartit. A més, ha generat reaccions de tota mena. Alguns li segueixen el joc i altres consideren que un càrrec públic no hauria de fer comentaris d'aquest tipus que inciten a la violència.

Parra s'ha sorprès pel ressò del comentari. Assegura que el va fer en to de broma "per treure tensió amb aquest tema de la independència, treure una mica de ferro, en cap cas volia ferir sensibilitats". Diu que ni tan sols ha fet la mili, que ha participat en moltes diades abans que es convertissin en una festa independentista i que només és un comentari irònic. "Hi ha coses molt més ofensives per part de membres d'altres partits", manifesta, i defensa que hi ha d'haver llibertat per expressar-se.