L´Ajuntament de Figueres i l´Obra Social "la Caixa" han signat un conveni de col·laboració per a la realització de projectes que cobreixin les necessitats d´infants amb discapacitats a Figueres amb una aportació de 12.000 € per a la construcció d´un parc infantil adaptat al Parc de les Aigües.

Actualment Figueres disposa d´un parc infantil d´aquestes característiques als Jardins Puig Pujades i, recentment, el Síndic de Greuges de Catalunya advertia del dèficit d´aquests parcs a la ciutat.

L´alcaldessa Marta Felip destaca que la construcció d´aquest parc infantil "ajudarà a cobrir la mancança d´espais de joc per a la mainada amb discapacitats, alhora que complirà amb el compromís electoral de construir 15 nous parcs infantils a Figueres." L´alcaldessa agraeix la col·laboració i implicació de l´Obra Social "la Caixa" amb la ciutat i amb les entitats que hi desenvolupen projectes socials.

En les pròximes setmanes l´Ajuntament de Figueres presentarà un nou projecte de parcs infantils temàtics que instal·larà en diversos punts de la ciutat.