El Servei Català de Trànsit (SCT) té previst posar en funcionament, a principis d’aquest any, el nou radar de tram a la carretera N-II, entre Agullana i Capmany, per regular la velocitat dels vehicles que van i vénen de la Jonquera. Trànsit preveia posar-lo en funcionament a finals del mes d'agost passat o, com a molt tard, a principis de setembre, però es va retardar el procés per motius competencials de la via pública. Un dels entrebancs va ser amb la titularitat de la via, segons van assegurar, mesos enrere, fonts del Servei Català de Trànsit a Diari de Girona.

Un radar més

Aquest radar servirà per limitar i controlar la velocitat dels vehicles en un tram de la carretera estatal on acostumen a haver-hi accidents de trànsit. Hi ha un radar per als dos sentits de la marxa i estan col·locats en llocs estratègics que acostumen a ser punts negres a la carretera estatal, com són els dos prostíbuls amb accessos complicats.

A l’N-II, ja existeixen dos radars fixos: un és al terme municipal de Pont de Molins i només controla la velocitat dels vehicles que van cap al nord i l’altre, al terme del Far d’Empordà i és en direcció sud.