Sant Pere Pescador

L'Ajuntament de Sant Pere Pescador canvia la gestió de l'escola bressol

Ha signat un contracte per cinc anys amb l'empresa ORIO Eduserveis

30.12.2016 | 12:17

L'Ajuntament de Sant Pere Pescador i l´empresa ORIO Eduserveis S.L. han signat un contracte amb una durada de 5 anys, perquè aquesta última es faci càrrec des del 1er de gener de 2017, de la gestió indirecta d´aquest servei municipal amb la figura de concessió administrativa.

Això forma part d´un concurs públic que s´ha gestat durant el 2on semestre del 2016, al que varen optar fins a 4 empreses especialitzades (2 de la comarca i 2 de Barcelona), per fer-se càrrec de la gestió educativa de Llars d´Infants, així com el casalet d´estiu i resta de serveis addicionals.

ORIO Eduserveis va obtenir la puntuació més alta, en tots els apartats que es valoraven i a la vegada presenta el millor bagatge en escoles bressol gestionades al llarg de la nostra comarca, com és el cas de Camallera, Ventalló, Palau Saverdera i Lladó i unes quantes més al Pla de l´Estany, on tenen la seva base operativa.

Tot i que l´equipament i les directrius continuaran sent municipals i per tant de caire públic, el que l´Ajuntament busca és una millor alineació del personal educatiu, amb les necessitats cada vegada més canviants i flexibles, que necessiten els pares (conciliació d´horaris, mobilitat laboral, etc.).

Des de l´equip de govern s´ha detectat que hi ha nens/es que van a altres Escoles Bressol dels voltants, perquè fins ara no els hi hem posat fàcil, sigui amb horaris o altres requeriments. També és veritat que una gestió 100% pública i més avui en dia, ens té molt més encotillats i ens dificulta adequar-se a aquesta flexibilitat tan necessària.

L´Ajuntament creu que aquest canvi serà bo per a tots plegats i perquè en definitiva, cal buscar vies per ser més eficients, que és el que ens demana el ciutadà, i a la vegada i pel que fa a aquest servei, empatitzar molt més amb els pares i per suposat amb els nadons.
Aquest tipus de plantejament i anàlisi, es farà extensiu a altres serveis municipals, per trobar-li el punt òptim de gestió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema