Continua la millora del ferm dels carrers de Palau-saverdera. El 9 de desembre va quedar aprovada definitivament la memòria valorada per a la pavimentació del carrer Palahuet i d’una part del vial que connecta el carrer Figueres amb el carrer Maresme (al costat de Can Carriot).

La memòria valorada que ara s’ha aprovat puja a 19.556,04€ i properament es farà la contractació de les obres. Mitjançant un altre projecte, a càrrec de la Mancomunitat d’Aigües, es canviarà la canonada de subministrament d’aigua potable del carrer Palahuet, abans d’asfaltar el vial.

A final d’aquest any, s’hauran destinat 48.960,88€ a asfaltar carrers a Palau-saverdera. Això ha estat possible gràcies al suport econòmic de la Diputació de Girona, que ha fet una aportació global de 46.793,75€, mitjançant dues subvencions, una de 18.000€ i una altra de 28.793,75€.

Els primers carrers que es van asfaltar amb aquests diners van ser el carrer del Rall, part del carrer Sant Onofre, el carrer cap de Creus, el carrer Gargal i el carrer Ripollès, la qual cosa va tenir un cost de 29.404,84€. Uns mesos abans s’havien asfaltat els carrers del Balcó de l’Empordà, però en aquest cas les obres es van pagar amb els diners entregats per Interpalau SL en el moment de transferir la urbanització al poble, en concepte d’obres pendents d’execució.

Més ajudes de la Diputació

La Diputació de Girona també ha aportat diners aquest any per fer la millora de la platja de la piscina i per a la modificació de la instal·lació elèctrica a l’entorn de Can Lluent. L’actuació a la piscina va tenir un cost de 59.000€ i la Diputació en va aportar 6.800; mentre que els treballs d’adaptació de la instal·lació elèctrica a l’entorn de Can Lluent tenen un cost de 79.153,42€ i la Diputació n’aporta 12.434,88.