Roses

Roses ja té tres nous mòduls sanitaris a la via pública

Disposen d'un sistema automàtic i autorentable per vetllar per uns serveis higiènics i funcionals

29.11.2016 | 11:56
El mòdul sanitari del mercat dels diumenges.

Roses disposa des d'aquesta setmana dels nous mòduls sanitaris amb els quals l'Ajuntament ha ampliat els ja existents al municipi fins ara, responent així les necessitats detectades en àrees de gran concurrència de públic i visitants i atenent l'important nombre d'usuaris que fan ús d'aquest servei. Els nous sanitaris estan situats al passeig del Port Esportiu Municipal, a l'espai del mercat setmanal dels diumenges (confluència entre les rondes Miquel Oliva i Prat i Ronda de Circumval·lació), i a la rambla Ginjolers, darrera la central de Telefònica.

Només durant la temporada d'estiu, els quatre mòduls existents fins ara (passeig junt al Monument al Pescador, Santa Margarita, platja de la Punta i pàrquing Salatar), van superar els 115.000 usuaris. El bon funcionament que ofereix aquest servei i les necessitats detectades en altres punts del municipi han motivat que l'Àrea d'Infraestructures i Serveis Públics hagi instal·lat ara tres nous mòduls.

Els sanitaris del mercat setmanal i de la rambla Ginjolers, han entrat ja en funcionament, mentre que el del Port Esportiu ho farà durant els propers dies. Els tres disposen d'un sistema automàtic i autorentable per vetllar per unes instal·lacions higièniques i funcionals, i la tarifa d'ús és de 0,20 cèntims.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema