Per "revitalitzar la vida i l´economia del municipi", Vilatans Units per Vilajuïga ha fet una proposta per comunicar les poblacions de Vilajuïga i el Port de la Selva amb el monestir de Sant Pere de Rodes. "Degut al pèssim estat del CAT Vilajuïga", aquesta formació va proposar dies enrere, Vilajuïga Park, el projecte que farà d'abanderat de la formació per a les municipals del 2019. El projecte consistiria en la construcció d'un funicular, el Funijuïga, entre el CAT, que farà d'estació base, i Sant Pere de Rodes. Servirà per activar el turisme a la vila i suposarà un atractiu a nivell nacional.

Segons un comunicat fet públic per aquesta formació, el "Funijuïga" aportarà milions d'euros en potencial econòmic al poble. A més, segons la seva vetrsió del projecte, estan en contactes amb membres del govern municipal del Port de la Selva per a un futurible enllaç entre Sant Pere de Rodes i Port de la Selva, en vista a apropar la platja als convilatans vilajuïguencs.

A més, Vilatans Units per Vilajuïga ha entrat en detall sobre com serà el nou Vilajuïga Park, on a banda del funicular es preveu construir, segons la seva proposta, "un canal per canoes, una nòria, un pàrquing i un macdonalds".