Roses

La Piscina de Roses col·labora en un repte solidari de natació a favor de Tramuntanets

Les inscripcions es poden fer de forma anticipada a partir de l'1 de desembre

29.11.2016 | 09:34

La Piscina Municipal de Roses ha informat d'una acció solidària que tindrà lloc el dissabte 17 de desembre: la segona edició del REPTE DE NATACIÓ 50 x 100, que s'organitza a benefici de l'Associació Tramuntanets.

Es tracta d'un entrenament típic de les dates nadalenques, en què els nedadors hauran de nedar 50 sèries de 100 metres. Hi haurà 4 nivells possibles, que triarà prèviament cada participant a l'hora de fer la inscripció, en funció del ritme d'entrenament que vulgui seguir: Grup 1: sortint cada 105 segons; Grup 2: sortint cada 120 segons; Grup 3: sortint cada 135 segons, i Grup 4: sortint cada 150 segons.

En cap cas es tracta d'una competició, sinó d'assolir el repte d'aguantar el ritme d'entrenament. Cal remarcar que l'organització disposarà d'un controlador a cada nivell, que serà qui donarà la sortida a cada sèrie, i que a la meitat del repte es farà un descans de 10 minuts per hidratar-se, menjar...

L'accés als vestidors serà a les 10.45h, les instruccions i la distribució dels grups es durà a terme a les 11h i el començament del repte està previst per a les 11.15h.

Les inscripcions es poden fer de forma anticipada a partir de l'1 de desembre a través del correu electrònic abarca@f-abarca.com (persona de contacte: Paco Abarca), o bé in situ el mateix dia de la prova si queden places disponibles. Cal dir que la inscripció comporta un donatiu de 10 € (import mínim) que es destinarà íntegrament a l'Associació Tramuntanets. Les places són limitades i les inscripcions es tancaran un cop s'arribi a 50 participants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema