Les tempestes d'aquest cap de setmana han deixat més de 100 litres en punts de l'Empordà i del prelitoral central. Dissabte van començar a aparèixer els primers ruixats a les terres de ponent i xàfecs a les terres de l'Ebre i cap a la tarda i fins a la matinada de diumenge les tempestes es van anar estenent amb força però de manera irregular per la Catalunya central, la zona nord-oriental i alguns punts de les terres de l'Ebre. Així, destaquen els 139,3 litres que s'han recollit a Espolla i els 122,1 litres de Rellinars (Vallès Occidental), segons ha indicat el Servei Meteorològic. Així mateix, entre divendres i dissabte es van produir nevades puntuals al voltant dels 900 metres en zones del Pirineu Occidental, deixant gruixos poc significatius. Durant el dissabte es van acumular 10 centímetres a Sant Joan de l'Erm (Alt Urgell) i 15 a Setcases (Ripollès).

La persistència de la massa d'aire fred a les capes mitjanes i altes de la troposfera que ja va causar un important episodi de pluja entre setmana, va originar una nova pertorbació en superfície generant un flux de sud i sud-est aquest cap de setmana.

A partir de diumenge al matí la inestabilitat es va concentrar a la meitat sud del país, reduint el seu radi d'acció al camp de Tarragona i a les comarques de l'Alt i Baix Penedès, Garraf i Baix Llobregat cap a la tarda i fins al vespre. La quantitat més abundosa es va registrar a Cunit (Baix Penedès) amb 88,1 litres. Durant aquest episodi s'han produït en diverses ocasions alertes de perill que s'activen quan se superen els 20 litres en 30 minuts. Així, es van enregistrar 30,5 litres en mitja hora a Vacarisses i 25,9 litres a Rellinars, al Vallès Occidental.

En relació a l'aparat elèctric, entre dissabte i aquest dilluns al matí s'han registrat un total de 10.208 llamps núvol-terra, dels quals només 1.521 van caure sobre Catalunya.