Els treballs continuen a bon ritme i dins de la setmana vinent està previst que s'obri al trànsit el carrer Pintor Joan Massanet, en què ja està molt avançada la col·locació del paviment definitiu d'aquest tram de la nova plaça de l'Ajuntament, a l'Escala. Això permetrà tallar al trànsit el tram del carrer Enric Serra que va des de l'avinguda Ave Maria fins a la plaça (excepte per a veïns), per tal de completar els treballs de substitució i millora dels serveis i col·locar el nou paviment.

Això suposa un nou canvi en la dinàmica de circulació al nucli antic. En aquest sentit, es tornarà al seu sentit anterior el carrer de Gràcia (tornarà a ser d'entrada al nucli antic). També es girarà de sentit la travessera del Sol d'en Saguer, que passarà a ser de direcció del carrer Pintor Joan Massanet cap a l'Enric Serra. L'altre forma d'accedir al nucli antic des de la zona de l'avinguda Ave Maria és a través del carrer Germans Masferrer. (vegeu plànol).

A causa de la col·locació del nou paviment davant l'Ajuntament, aquesta setmana l'accés per a vianants a la Casa de la Vila és a través del carrer Pintor Joan Massanet, per la banda de la plaça Víctor Català.