L'Ajuntament de Roses ha encarregat diverses obres de millora a la via pública que s'estan executant actualment. D'una banda, l'ampliació d'una vorera a la plaça del Rei per millorar-ne l'accessibilitat, i d'altra, la reordenació de la rotonda existent a l'entrada del nucli de la vila, davant l'Oficina de Turisme, on es millora la visibilitat i s'enjardinarà l'espai.

Les obres de la plaça del Rei consisteixen en l'ampliació d'un tram de la vorera que dóna a la Gran Via Pau Casals i tenen per objectiu millorar l'accessibilitat a l'espai públic. La vorera actual, amb una amplada d'un metre i l'existència d'un fanal que dificulta el pas a cotxets o persones amb mobilitat reduïda, resultava insuficient. Els treballs que es realitzen consisteixen en l'ampliació d'un metre més de la mateixa, la qual no afectarà a l'espai de trànsit rodat, ja que la major amplada s'aconsegueix reduint el parterre adjacent, a l'alçada del carrer Doctor Ferran.

Una altra millora que s'executa aquests dies és la reordenació de la rotonda de l'Avinguda de Rhode situada davant de l'Oficina de Turisme, on s'ha enretirat el muret de contenció existent dins el giratori per tal de millorar les visuals, així com els sis tamarius plantats (els quals han estat replantats al nou accés de la platja dels Palangrers). L'adequació urbanística de l'espai finalitzarà amb la plantació de gespa, tres palmeres i vegetació i flors de temporada.