Aquest dilluns, 31 d'octubre, és l'últim dia per participar en el Procés Participatiu Empuriabrava 50 anys, que ha consistit en respondre un qüestionari (accessible a través del web municipal, a les oficines de turisme, a l'OMAC i al Centre Emprèn).

L'Ajuntament va obrir aquest procés participatiu el passat mes de juliol per saber de quina manera els ciutadans volen celebrar el 50è aniversari d'Empuriabrava que s'escaurà l'any 2017.

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries vol celebrar aquests 50 anys d'existència d'una manera molt especial i participativa. La celebració vol anar més enllà del caràcter lúdic i festiu. També vol aprofitar aquest moment de maduresa per poder reflexionar entre tots i treballar de manera conjunta per al futur, amb un creixement equilibrat i sostenible d'aquesta Marina, única al món.

La recollida d'informació es clouaquest 31 d'octubre, obrint a partir d'aquí un període de treball intern d'anàlisi i presa de decisions. A mitjans de desembre es farà públic el programa d'actes d'Empuriabrava 50 anys que se celebrarà al llarg de tot el 2017.

Una prioritat del govern és la Participació Ciutadana. "Volem que els actes d'Empuriabrava 50 anys siguin participats i els ciutadans ajudin a determinar quins actes s'han d'organitzar", diu l'Ajuntament.