Aquest divendres ha començat la col·locació del nou paviment de la plaça de l'Ajuntament. Les obres d'unificació de les places de l'Ajuntament i de l'Església avancen a bon ritme i, si no hi ha cap imprevist, es podrien completar abans de les 18 setmanes previstes inicialment.

El primer tram que s'està pavimentant és davant l'edifici de l'Ajuntament, amb l'objectiu que aviat es pugui reobrir al trànsit el carrer Pintor Joan Massanet. La zona més propera a la Casa de la Vila tindrà un to grisenc, mentre que la resta d'espai, el més proper a l'església, tindrà un to beix.

En aquests moments ja està enformigonat tot l'espai de la plaça de l'Ajuntament, on ja es van renovar els serveis soterrats i s'està ja col·locant el paviment definitiu. També s'ha aixecat l'antic paviment de la plaça de l'Església i s'han començat a fer les rases de serveis en aquest punt. Tot el procés d'excavació s'està fent amb el control d'un arqueòleg. A l'entorn de l'església hi va haver el primer cementiri i, tot i que les restes es van traslladar en el seu moment, ja es preveia la possibilitat que pogués trobar-se encara algunes restes òssies. En aquest sentit, s'han localitzat les restes d'un parell d'esquelets, que els arqueòlegs han documentat i han retirat, sense que se'ls atrubueixi cap valor històric especial.

L'obra va ser adjudicada a l'empresa Rubau Tarres i costarà uns 382.000 euros, dels quals el 95% seran coberts amb subvencions del Pla de Barris del Nucli Antic i el Pla Únic d'Obres i Serveis. A més la la unificació de les places amb un sol nivell, s'ha aprofitat per millorar les xarxes de serveis, en especial, ampliant la xarxa de desguàs d'aigües plujanes.