Els grups municipals d'ERC, CUP, PP i Ciutadans, a l'oposició en el plenari de Figueres, han fet públic un dur comunicat contra el govern de CiU i PSC per l'anunci fet ahir sobre l'entrada del Consell Comarcal a Fisersa. Els membres a l´'oposició a Figueres consideren que "el Govern juga amb la sobirania local del Ple municipal anunciant l´'acord de l´'entrada del Consell Comarcal a l´'empresa plurimunicipal Fisersa abans que el Ple extraordinari convocat per aquest dimarts es faci efectiu".

El conjunt de l´'oposició figuerenca "exigeix al Govern que respecti la sobirania del plenari, i sobretot respecti al conjunt dels figuerencs i els órgans on son representats. Denuncia la poca disposició al diàleg i a la transparència del Govern a fi de poder arribar a acords de ciutat en temes tant importants i de tanta transcendència i que cal analitzar en calma".

En aquest sentit, els representants dels grups signants d'aquest comunicat conjunt "recorden que "estem cansats de les formes i maneres de fer i de comunicar d´aquest Govern un Govern que només respon a titulars i fotografies i que menysté els órgans que ostenten la sobirania local i on tots els figuerencs hi estan representats".