Palma

El Pirineu de Girona es promociona a Mallorca

Nou entitats i empreses turístiques d'interior i de muntanya gironines presenten la seva oferta turística per a la temporada tardor-hivern

19.10.2016 | 09:38
La sessió informativa a ciutat de Palma.

Aquest dimarts al vespre, a l'Hotel Nixe Palace de Palma de Mallorca, s'ha portat a terme l'acció promocional i de difusió 'Pirineu de Girona, 2016-2017', impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. L'acció es va iniciar amb reunions d'intercanvi (workshops) entre professionals de les agències de viatge de les illes Balears –B The Travel Brand, Barcelo Viajes, Halcon Viajes, Mon de Viatges, Oro Tours, Week Tours, World Travel Tour, Gatell Tours i PMI Events, entre altres– i els representants d'entitats i empreses turístiques gironines.
 
Després de les reunions va tenir lloc una presentació de la destinació, a la qual també van assistir periodistes de mitjans de comunicació de les Balears. La promoció va finalitzar amb una degustació gastronòmica oferta per representants del col·lectiu Cuina Volcànica de la Garrotxa.
 
Les entitats i les empreses de la demarcació de Girona que van participar en l'acció són: l'estació d'esquí de Masella, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya –amb les estacions de la Molina, Vall de Núria i Vallter 2000Solineu Hotels, Guitart Hotels, l'oficina de turisme de Puigcerdà, el Consell Comarcal de la Cerdanya, l'Associació Turística d'Apartaments i Pirineus de Catalunya.
 
El director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, va participar en la presentació i va manifestar que «volem redirigir el públic de les illes Balears –residents i estrangers que hi viuen- al Pirineu de Girona, mercat emissor estratègic pels Pirineus catalans». Ramos afegeix que «a Mallorca presentem el Pirineu de Girona més íntim, per la proximitat i coneixença que aquest mercat té del nostre territori, i el ventall de possibilitats que la destinació ofereix al visitant que busca gaudir d'unes vacances lligades a les activitats i experiències relacionades amb el contacte amb la natura, la cultura i gastronomia locals».
 
Amb aquesta acció promocional i de comunicació s'ha iniciat el programa d'actuacions amb què el Patronat de Turisme Costa Brava Girona dóna a conèixer al mercat espanyol les novetats del conjunt de l'oferta turística del Pirineu de Girona 2016-2017.
 
 
734.682 esquiadors, la temporada 2015-2016
 
L'endarreriment en l'inici de la temporada d'esquí als Pirineus catalans la temporada 2014-2015, a causa de la falta de precipitacions, va registrar una lleu davallada del 3 % en el nombre d'usuaris i visitants a les estacions d'esquí gironines.
 
Així, la temporada passada, 2015-2016, les cinc estacions d'esquí gironines van fer un balanç satisfactori de la temporada, ja que van registrar 734.682 esquiadors. La Molina va tenir 238.131 esquiadors, Vall de Núria, 29.642; Vallter 2000, 28.526; Masella, 393.000, i Guils Fontanera, 383.
 
Novetats de l'oferta turística del Pirineu de Girona (2016-2017)
 
Per a la temporada 2016-2017, les cinc estacions d'esquí gironines presenten millores en les instal·lacions (accessos, remuntadors, lloguer de material, ampliació de pistes i més canons de neu artificial) i en els serveis turístics (forfets i paquets turístics).
 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema