Figueres

ERC de Figueres denuncia manca de transparència i diàleg amb Ecoserveis

Els republicans exigeixen a l'equip de govern que faci arribar a tots els grups municipals el plec de clàusules per fer el canvi d'Ecoserveis

17.10.2016 | 15:51

El grup d'ERC Figueres exigeix al Govern de la ciutat que entregui el plec de clàusules per fer el canvi d'Ecoserveis, i que fa mes d´un mes que estan reclamant. Els republicans denuncien la manca de transparència i diàleg en les negociacions.

En aquest sentit, la portaveu del grup municipal, Agnès Lladó, recorda que "fa 15 anys que sabem que la contrata d'Ecoserveis acabava el 2 d´octubre, soc regidora des del 13 de juny del 2015. Hem mantingut amb el Govern dues reunions, l'última es produïa el 27 de juliol. Fa un mes i mig que reclamem el plec de clàusules i la resposta sempre és la mateixa, la setmana que ve. Ara surt a premsa que volen portar la licitació del servei al ple de novembre o desembre. Exigim al Govern que ens fagi arribar tota la informació al respecte pel que fa a un tema tant important com és la gestió de residus, enllumenat i parc i jardins. Exigim el màxim de transparència i diàleg a fi d´arribar a un acord de consens totalment necessari per fer front necessitats bàsiques de la ciutat i que des de fa algún temps son motiu de queixa de la gran majoria dels figuerencs. Cal que prenem decisions, transparència, diàleg i consens son els tres eixos bàsics per tirar endavant Figueres".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema