El ple de l'Ajuntament de l'Escala va aprovar l'adjudicació de les obres d'urbanització dels carrers Barcelona, Ventalló, Ginesta i Vendrell a l'empresa Rubau Tarrés, que ha presentat una proposta un 35% més barata que el preu de sortida de la licitació. El ple també ha aprovat definitivament el projecte de la segona fase del front marítim i ha tret a licitació aquesta obra.

El projecte d'urbanització dels carrers Barcelona, Ventalló, Ginesta i Vendrell costaran finalment 806.043 euros, un 35% menys del preu de licitació. Aquesta va ser l'oferta més baixa de les 17 que es van presentar al concurs públic i va ser presentada per l'empresa Rubau Tarrés.

Això suposarà també una rebaixa important dels costos per als veïns. En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme, Josep Bofill, també va apuntar que està previst establir fòrmules per facilitar els pagaments de les contribucions especials a aquelles persones que tinguin dificultats per assumir-les.

Front marítim

D'altra banda, el ple ha aprovat definitivament el projecte de la segona fase del front marítim del nucli antic, així com el plec de clàusules per adjudicar les obres. Des de l'aprovació inicial no s'havia presentat cap al·legació referent a aquesta segona fase, que està previst que s'executi aquest hivern.