Nou agències alemanyes especialtizades en producte cultural han realitzat un viatge de familiarització a Castelló d'Empúries, interessant-se per l’oferta cultural de la destinació. Acompanyats per tècnics de turisme municipals i també per la Regidora de Turisme se’ls va oferir un circuit. Van visitar a Empuriabrava la zona de platja i també els canals. Al centre històric van iniciar un itinerari pel rentador, l’Ecomuseu-farinera, la Basílica, la Cúria-Presó, la Sinagoga, la Plaça dels Homes i la Muralla medieval.

Per a la regidora de turisme Helena Solana “aquests viatges de familiarització són una bona oportunitat per mostrar el nostre municipi; especialment aquesta acció és valorada molt positivament ja que ens ajudarà a donar a conèixer els nostres atractius al mercat alemany.

Organitzat pel Patronat de turisme Costa Brava Girona també van visitar també del Museu de la Pesca i l’Espai del Peix de Palamós, el Barri Vell de Girona i el fenomen ‘Game of Thrones’, el museu Dalí de Figueres i Portlligat, el Monestir de Sant Pere de Rodes.

Aquesta acció forma part del PAO 2016 del club de màrqueting Cultura i identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, on els associats del club hi participen activament i col·laboren en aquest fam trip que pretén donar a conèixer entre professionals del mercat alemany, el nostre territori i els seus recursos culturals com a atractius dels seus programes i activitat comercial.