Candidatura del PDC

Pere Vila defensa que és un "actiu" tenir gent que té altres càrrecs fora del partit

El candidat vol liderar la transició entre Convergència i el nou partit però assegura que tot el seu equip es retirarà d'aquí a dos anys

29.09.2016 | 14:18
Pere Vila

Pere Vila vol seguir liderant el Partit Demòcrata Català (PDC) a Girona per fer la transició entre l'antiga Convergència i el nou partit. El seu adversari a les primàries, Marc Gafarot, ha criticat que la seva és una llista de persones que "acumulen càrrecs". Aquest fet, a ulls de Vila, no és negatiu sinó tot el contrari. "Crec que és un actiu i un valor afegit comptar amb gent que té altres càrrecs, hem de fer la llista amb la gent més bona i preparada", ha defensat.

La candidatura liderada per Vila es presenta per només dos anys (o dos anys i escaig) amb el compromís que, un cop les municipals del 2019 estiguin encarades a nivell intern, tots en bloc deixaran la direcció del partit per donar pas a noves cares. També remarca que el "presidencialisme s'ha acabat" i que, a partir d'ara, totes les decisions seran consensuades. El candidat diu que no estan "gens confiats" d'imposar-se a l'alternativa de Gafarot però que treballen amb "la màxima il·lusió". Uns 2.400 associats voten aquest cap de setmana en les primàries per escollir el nou president.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema