El Subdelegat del Govern de l’Estat a Girona va rebre els alcaldes de Garrigàs, Borrassà i Pontós aquest dimecres. Els alcaldes van demanar la reunió per exposar al Subdelegat la seva preocupació referent als enllaços amb la N-II que afecten als seus municipis. Juan Manuel Sánchez Bustamante va escoltar els arguments dels alcaldes de l’Alt Empordà i els hi va fer saber que “per part de la Subdelegació del Govern a Girona es comparteix la preocupació per les obres a realitzar i es treballa, i es continuarà treballant, per la prioritat d’aquest important projecte pel territori gironí”.

En aquest sentit el Subdelegat va informar als presents de la positiva noticia de que “les necessàries i sobrevingudes modificacions al projecte inicial acaben de ser autoritzades i ja s’està redactant el nou projecte, amb el destacable resultat de una substancial millora final en el conjunt de les obres”.

Sánchez-Bustamante ha reiterat davant els alcaldes que “la Subdelegació està sempre oberta per escoltar i ajudar a tots els ajuntaments de les comarques gironines i la seva plena predisposició a treballar conjuntament en tot allò que es pugui”