Divendres es va presentar, en una assemblea de militants, la única candidatura que opta a les eleccions de la comissió executiva comarcal del Partit Demòcrata Català a l'Alt Empordà. La llista està encapçalada per Ferran Roquer, fins ara president comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya, i suposa una combinació de renovació i continuïtat. Com a vicepresidenta de l'executiva hi figura Sònia Martínez.

La resta d'integrants són Alfons Vila, Àlex Hernández, Juanjo Serrán, Mari Dubé, Marc Claparols, Marc Danés, Míriam Lanero, Júlia Gil, Alícia Fuentes, Agustí Badosa i Eduard Ayats.

Entre els objectius de la nova executiva hi figura la consolidació del PDC a l'Alt Empordà per tal de mantenir-lo com a primera força política, incidir en tots els àmbits de la vida comarcal i eixamplar la seva base d'associats, entre altres.

Les eleccions a les executives comarcal i de regió (Girona) es faran divendres i dissabte, i els associats podran votar tant de forma presencial a la seu del partit a Figueres com per Internet.