Protecció Civil de la Generalitat ha donat per finalitzada l´alerta del pla Inuncat sense incidències importants un cop superat l´episodi de pluges d´aquest cap de setmana. Les quantitats més destacades han estat els 41,7 litres per metre quadrat en només mitja hora a Darnius (Alt Empordà), seguit dels 30 de La Llacuna (Anoia), els 28 litres de Caldes de Montbui (Vallès Oriental), i dels 24 de Navata (Alt Empordà) i Torredembarra (Tarragonès), també en 30 minuts. Pel que fa el nombre d´avisos, el telèfon d´emergències n´ha rebut 121 relacionats amb les pluges, sobretot aquest diumenge a la tarda i vespre.

Per comarques, 15 van ser al Vallès Oriental i al Pla de l´Estany, 14 al Barcelonès, 12 a l´Anoia, 10 al Baix Penedès, 7 al Gironès, Bages i l´Alt Empordà, 6 a la Selva i 5 a Osona.

Per municipis, les trucades s´han fet des de: Cornellà del Terri (13), Sant Celoni (12), Igualada (6), Badalona (6), l´Arboç (6), Mont-roig del Camp (4), Balenyà (4), Celrà (4), Figueres (4), i Barcelona (4).