Des del primer de juliol fins al 28 d'agost, el Llançà Bus ha circulat pel municipi de Llançà amb l'objectiu de facilitar l'accés dels visitants i residents llançanencs a les nostres platges i els desplaçaments entre el Port i la Vila.

Aquesta és la onzena temporada que el Llançabus està en funcionament i durant aquest estiu ha arribat als 6.000 usuaris mantenint la mateixa xifra que l'estiu 2015. El preu del viatge ha estat d'1€ amb gratuititat pels nens fins als 12 anys i els majors de 65 anys.

El Llançà Bus ha tingut les seves principals parades a l'Oficina de Turisme, Estació de tren, la Plaça de la Vila, el CAP, la Platja de la Farella, la Platja del Cau del Llop, El Port de Llançà , la Platja de Grifeu i Cap Ras.

Val a dir que les parades amb més afluència han estat per aquest ordre: La Plaça de la Vila, Oficina de Turisme del Port i l'Estació de Tren.

Segons l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà, "El nombre d'usuaris d'aquest estiu revaloritza l'aposta que va fer l'Ajuntament de Llançà fa onze temporades per oferir un servei que faciliti la mobilitat als nostres residents i visitants als principals punts d'interès de Llançà".