Figueres

Figueres prorroga la feina d'EcoServeis per evitar un buit de neteja i enllumenat

La concessió s'extingeix el 2 d'octubre i encara no està resolt el concurs i segueix viva l'amenaça de vaga dels treballadors

05.08.2016 | 08:19
Imatge del ple d´aquest dijous.

L'Ajuntament de Figueres s'ha vist obligat a allargar el període de prestació de serveis de l'empresa mixta EcoServeis més enllà del pròxim 2 d'octubre, quan caduca el contracte vigent des de fa quinze anys. El plenari municipal va acordar ahir aquesta pròrroga provisional amb els vots favorables dels regidors de l'equip de Govern (CiU i PSC), PP i Compromís d'Esquerres. ERC, CUP i Ciutadans van abstenir-se després de criticar obertament que el procés de licitació d'una nova concessió no estigui a punt.

Aquesta pròrroga forçada arriba quan encara és oberta la possibilitat de vaga per part dels treballadors d'Ecoserveis, empresa que actualment gestiona la neteja viària, la recollida d'escombraries, l'enllumenat i parcs i jardins. L'Ajuntament vol posar a concurs els temes relacionats amb neteja i recollida de residus mentre que la resta de serveis passarien a dependre de Fisersa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema