LlanšÓ

El LlanšÓBus ha transportat 3.000 usuaris durant el juliol

Amb un increment del 10% respecte del 2015, es consolida com a alternativa al vehicle particular

03.08.2016 | 12:41
El LlanšÓBus de l┤empresa Estarriol.

Des del  passat 1 de juliol fins el proper 28 d'agost, el LlançàBus circula pel municipi de Llançà amb l'objectiu de facilitar l'accés dels visitants i residents llançanencs a les nostres platges i els desplaçaments entre el Port i la Vila.

?Aquesta és la desena temporada que el Llançàbus està en funcionament i durant aquest mes de juliol la participació ha estat excel·lent incrementant en un 10% el nombre d'usuaris respecte al juliol del 2015 amb gairebé 3.000 usuaris. El preu del viatge és d'1€ amb gratuititat pels nens fins als 12 anys i els majors de 65 anys.

?El LlançàBus té les seves principals parades a la Nova Oficina de Turisme, Estació de tren, la Plaça de la Vila, el CAP, la Platja de la Farella, la Platja del Cau del Llop, El Port de Llançà , la Platja de Grifeu i Cap Ras.

?Val a dir que les parades amb més afluència han estat per aquest ordre: La Plaça de la Vila, Oficina de Turisme del Port, Càmping l'Ombra- Hotel Gri-Mar, Platja de Grifeu i la Nova Oficina de Turisme.

??Segons l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà "La gran participació d'aquest mes de juliol revaloritza aquest servei que ja fa 10 temporades que facilita la mobilitat als nostres residents i visitants als principals punts d'interès de Llançà?.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema