La comissió d´Urbanisme de Girona ha decidit deixar en suspens l´aprovació definitiva del Pla d´Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Pedret i Marzà a l´espera d´un informe que ha d´elaborar l´Agència Catalana de l´Aigua per un tema d´inundabilitat a dues zones properes a les rieres de Garriguella i Pedret.

La comissió d´urbanisme considera que el POUM de Pedret i Marzà és "molt coherent" amb un municipi de 193 habitants, que a banda dels dos nuclis petits també té un abocador comarcal, perquè planteja un creixement màxim de 24 habitatges nous.

Ara bé, no s´ha pogut donar llum verda perquè hi ha un informe desfavorable de l´Agència Catalana de l´Aigua sobre unes zones inundables que caldrà estudiar més a fons. Es tracta concretament de dos espais propers a la riera de Garriguella i Pedret corresponents a la zona nord de Marçà on hi ha previst que s´hi puguin construir més habitatges i també un càmping. "Fins que no hi hagi un informe favorable no es podrà aprovar definitivament", ha assenyalat el director general d´Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra.