Desestimat el recurs de la directora del Museu de l'Empordà pel seu cessament

L'Ajuntament de Figueres considera que el Jutjat Contenciós Administratiu "confirma la legalitat" de la seva actuació

22.07.2016 | 12:09

L'Ajuntament de Figueres ha informat avui que "el Jutjat Contenciós Administratiu número 3 de Girona ha resolt desestimar íntegrament el recurs contenciós-administratiu interposat per Anna Capella Molas en relació al seu cessament com a directora del Museu de l'Empordà el desembre del 2014". Segons el Govern local, la sentència judicial "condemna Anna Capella al pagament de les costes ocasionades pel judici".

El Consistori afegeix que "aquesta sentencia segueix la mateixa línia dictada per la jurisdicció laboral que, en sentencia de 21 de maig de 2015, del Jutjat del Social número 1 de Figueres va desestimar la demanda d'Anna Capella contra el Consorci del Museu de l'Empordà i contra l'Ajuntament de Figueres.Per tant, confirma el correcte procedir del govern municipal en el cessament de la directora del Museu de l'Empordà com a càrrec eventual o de confiança".

Des d'aleshores, el Museu de l'Empordà té vacant la direcció mentre l'Ajuntament prepara un procés per a renovar el centre i la seva gestió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema