Figueres

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa visita avui Figueres

La consellera mantindrà una reunió de treball amb l'Ajuntament i visitarà diferents projectes de la Fundació Escola Sant Vicenç Paül a la ciutat

22.07.2016 | 10:55

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, visita avui Figueres. Bassa arribarà primer a l´Ajuntament, on té previst mantenir una reunió de treball amb els grups municipals. Posteriorment es desplaçarà a la seu de la Fundació Escola Sant Vicenç Paül, on s´interessarà per alguns dels projectes d´aquesta entitat a la ciutat.

La consellera Bassa atendrà els mitjans abans de començar la seva visita a la Fundació Escola Sant Vicenç Paül (12:00h). Posteriorment, a la tarda, la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies es desplaçarà a Cadaqués per participar en la cloenda de la Transpirenaica Social i Solidària 2016.

A més a més, Dolors Bassa coneixerà de primera mà el projecte socioeducatiu K-SAMEU de la Fundació Escola Sant Vicenç de Paül de Figueres, visitarà el projecte DeVellnou de Garantia Juvenil a l´empresa ACOMODO de Perelada i assistirà a la Cloenda de la Transpirenaica Social i Solidària 2016 de Cadaqués.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema