Un grup empresarial xinès està desenvolupant un projecte de renovació completa del complex de l'antic Cuc Park, que es trobava en estat d'abandó i deteriorament des de feia anys. Els nous inversors han ideat un parc d'activitats infantils que recuperarà l'essència dels inicis d'aquest parc de l'entrada de Roses -es troba a la carretera C-260, al quilòmetre 43.

Fa fa setmanes que es van iniciar les obres per adequar les instal·lacions, si bé, de moment, no se sap quan es podran posar en funcionament les atraccions. "Hi ha molta feina a fer", ha indicat l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, la qual assegura que és "fantàstic que el poble pugui recuperar un espai dinàmic adreçat al públic infantil".

Gran capacitat econòmica

Montse Mindan es pren amb molt d'optimisme que hi hagi empreses amb gran capacitat econòmica, com el grup xinès que s'ha fet càrrec de l'antic Cuc Park, amb ganes d'invertir al municipi. Explica l'alcaldessa que el benefici per al poble és doble: "Per una banda, la imatge de l'entrada de Roses millorarà perquè el parc infantil estarà ben adequat i, per altra banda, actuacions com aquesta es converteixen en recursos turístics de primer ordre pel que fa a la dinamització del públic familiar". Montse Mindan es felicita que es recuperi aquest espai amb la mateixa filosofia de quan es va crear, amb nombroses atraccions infantils i amb serveis de cafeteries, restaurants i gelateries.

L'alcaldessa afirma que la posada en funcionament del parc d'activitats infantils serà per al gaudi de la gent de Roses i de tota la comarca, tot l'any.

Un impàs desafortunat

Des que es va tancar fins que finalment s'ha pogut recuperar, hi va haver un intent per part d'uns promotors, l'any 2012, de tornar a posar en marxa el parc, però l'Ajuntament de Roses es va veure obligat a clausurar-lo perquè no tenia llicència.