Diversos municipis de la comarca, com ara Llers, Avinyonet de Puigventós o Capmany, han manifestat els últims dies les seves crítiques pel servei de Correus, que consideren deficitari. El primer a obrir la caixa dels trons va ser l´Ajuntament de Llers, que ha enviat una carta a Correus de Girona demanant un canvi en el funcionament del subministrament que ofereix a la vila, el qual qualifica de "penós", segons l´alcalde, Carles Fortiana.

El batlle assegura que es tracta d´un problema que arrosse­guen des de fa uns cinc anys, però els veïns diuen que n´estan tips. La gota que ha fet vessar el got de la paciència ha estat aquests darrers dies quan, des de l´1 fins al 6 de juliol, els veïns d´aquesta localitat de poc més de 1.200 habitants es van quedar sense carter.

Fortiana afegeix que, a part de no rebre les cartes quan toca, els veïns s´han d´encarregar de distribuir-se entre ells les notificacions. "Com que no es coneixen el poble, deixen les cartes on no toca o directament les posen totes en un mateix número", lamenta.