Previsió

El perill d'incendi forestal és alt a tot Catalunya excepte al Pirineu i Prepirineu

El Bages, l'Anoia, la meitat nord del Baix Llobregat, la Noguera, la Terra Alta, la Ribera d'Ebre i la Selva, són les que tenen més risc; a l'Alt Empordà és moderat

08.07.2016 | 13:29

El Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació considera el perill d´incendi forestal aquest divendres a bona part de les comarques de Catalunya és alt. 31 comarques tenen total o parcialment el seu territori en situació de perill alt segons el mapa de predicció sobre incendis forestals corresponent a aquest matí.

El Bages, l´Anoia i la meitat nord del Baix Llobregat, la Noguera, la Terra Alta, la Ribera d´Ebre i la Selva són les comarques que tenen més zones en risc. El mapa només assenyala perill baix quatre comarques del Pirineu: la Vall d´Aran, l´Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, la Cerdanya i la Garrotxa, mentre que al Pallars Jussà, l´Alt Urgell, el Berguedà, Osona, el Pla de l´Estany i l´Alt Empordà el perill es considera moderat.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya les temperatures màximes poden arribar als 36 graus a la depressió central i a l´interior de la Vall de l´Ebre i als 34 graus a la resta del país, llevat del Pirineu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema