La Festa del Mar de Roses ha programat una vintena d'activitats diferents per a aquest cap de setmana (18 i 19 de juny), que es van desenvolupant amb normalitat malgrat l'amenaça constant de pluja. Els cels grisos no han impedit que aquest dissabte rosincs i visitants gaudissin de les propostes organitzades per l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, amb l'objectiu de mostrar tot el potencial turistic del municipi i divulgar els atractius de la zona.

La setena Festa del Mar de Roses inclou la quarta fira temàtica del sector marítim i l'esport i la segona edició dels premis Arjau, que volen reconèixer trajectòries modèliques (els noms dels guardonats es donen a conèixer aquest dissabte, dia 18, al vespre).

Com a novetats, s'han ideat els menús 'Festa del mar' i un concurs d'Instagram amb nombrosos premis.

En la setena Festa del Mar, organitzada per l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses, PortRoses, Roses Comerç i l'Associació d'Estacions Nàutiques de Catalunya (AENC), hi participen una dotzena d'empreses relacionades amb el sector marítim, d'oci, turístiques i també del sector gastronòmic que ofereixen activitats.